Meteen naar de content

Nieuws

Toegangscontrole

door koster platforms 25 Dec 2021

Een groot overheidsdienstverlener heeft onlangs het oude toegangscontrolesysteem vervangen door een nieuw toegangscontrolesysteem met cloud toegang en beheer op afstand. De beheerder verantwoordelijk voor de faciliteiten, legt uit waarom deze migratie zo belangrijk was:

“Ons oude toegangscontrolesysteem was meer dan 20 jaar oud en voldeed niet meer aan onze beveiligingseisen. We wilden een systeem dat op afstand beheerd kon worden, omdat we onze IT-afdeling niet op locatie hebben. Daarom hebben we gekozen voor Paxton 10, dat ons de mogelijkheid biedt om vanaf elke locatie toegang te beheren en te controleren.”

“Het nieuwe toegangscontrolesysteem is zo gemakkelijk te gebruiken. We hebben nu een overzicht van alle medewerkers en gasten die binnenkomen en vertrekken. Het is ook fijn dat we toegangsrechten kunnen toewijzen en intrekken, zelfs als we niet op kantoor zijn.”

Koster IT Automation heeft zonder onderbreking van de dagelijkse activiteiten het systeem voltooid, Het nieuwe toegangscontrolesysteem biedt nu een veilige en gemakkelijk te gebruiken oplossing voor toegangsbeheer en controle, waarbij ze altijd en overal toegang hebben tot hun beveiligingsinstellingen.

Vorig bericht
Volgende bericht

Bedankt voor het abonneren

Deze e-mail is geregistreerd!

Shop de look

Kies Opties

Optie bewerken
this is just a warning
Inloggen
Winkelmand
0 artikelen