Meteen naar de content

Nieuws

TRUMPF magneetlager reparatie

door koster platforms 14 Jun 2022

EenTrumpf CO₂-laser is een geavanceerde machine die werkt door verschillende gassen van spanningen van meer dan 10.000 volt te voorzien. De precieze samenstelling van deze gassen resulteert in een krachtige laserstraal, die via spiegels wordt versterkt totdat het sterk genoeg is om materialen tot 10mm dikte te snijden.

Een belangrijk onderdeel van de laserbron is de ventilator die zorgt voor de verdeling van het gas. Normale lagers kunnen echter vet- of aanslagvorming veroorzaken op de spiegels, wat de functionaliteit van de laserbron kan belemmeren. Daarom maakt de Trumpf CO2 laser gebruik van een magneetlager.

Helaas kan het magneetlager van de laserbron defect raken, waardoor vervanging van de gehele laserbron noodzakelijk lijkt. Koster biedt echter de mogelijkheid om het magneetlager te repareren, zonder dat de hele laserbron vervangen hoeft te worden. Deze reparatiemethode is al succesvol toegepast bij Konvi RVS.

Bij het repareren van het magneetlager wordt gebruik gemaakt van geavanceerde technieken om ervoor te zorgen dat de reparatie van hoge kwaliteit is en de functionaliteit van de laserbron behouden blijft. Hierdoor kan de Trumpf CO2 laser weer jarenlang zonder problemen functioneren.

Als u de functionaliteit van uw Trumpf CO₂-laser wilt waarborgen en problemen wilt voorkomen, is het verstandig om periodiek onderhoud uit te voeren, waaronder reparatie van het magneetlager indien nodig. Koster biedt uitstekende reparatieservices voor de Trumpf CO₂-laser, waardoor u kunt rekenen op een optimale functionaliteit en prestaties van uw laserbron. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Vorig bericht
Volgende bericht

Bedankt voor het abonneren

Deze e-mail is geregistreerd!

Shop de look

Kies Opties

Optie bewerken
this is just a warning
Inloggen
Winkelmand
0 artikelen