Meteen naar de content

Nieuws

Talen Tools kiest voor Xelion 8

door koster platforms 25 Jan 2021

Talen Tools, een toonaangevende groothandelaar in tuingereedschappen, en maakt sinds kort gebruik van de Xelion 8-oplossing om hun externe, en interne communicatie te verbeteren. Met behulp van deze oplossing kan het bedrijf efficiënt en kostenbesparend communiceren via één platform, met de mogelijkheid om de instellingen eenvoudig aan te passen.

Jacob talen, accountmanager sales, legt uit: “Onze bedrijfsactiviteiten zijn verspreid over verschillende vestigingen in Europa. Een goede communicatie is daarom van groot belang voor ons. Met Xelion 8 kunnen we gemakkelijk en efficiënt communiceren met collega’s, waar we ook zijn. Dit leidt tot tijdsbesparing en een verlaging van de communicatiekosten.”

Talen Tools heeft gekozen voor Xelion 8 na het ervaren van problemen met hun oude VoIP-oplossing. “Onze oude omgeving voldeed niet meer aan onze eisen en was aan vervanging toe”, aldus Winters. “Samen met Koster, onze partner in dit project, hebben we de overstap gemaakt naar Xelion 8. We hebben een speciale testomgeving gekregen om de juiste instellingen te bepalen en kregen een korte uitleg van Koster. Vervolgens hebben we alles zelf kunnen doen en was de livegang een succes.”

Met de monitoring van de internetverbinding die we voor extern bellen gebruiken, hebben we de zekerheid dat alles optimaal blijft werken”, aldus Talen. “We zijn blij met de efficiënte en kostenbesparende oplossing die Xelion 8 biedt.”

Vorig bericht
Volgende bericht

Bedankt voor het abonneren

Deze e-mail is geregistreerd!

Shop de look

Kies Opties

Optie bewerken
this is just a warning
Inloggen
Winkelmand
0 artikelen