Meteen naar de content

Nieuws

Glasvezel - Gemeente Zwolle

door koster platforms 25 May 2022

Het gebouwencomplex aan de Hanzelaan in Zwolle, bekend als het stadskantoor van de gemeente Zwolle, is een multifunctioneel pand waarin diverse organisaties en bedrijven hun onderkomen hebben gevonden. Naast de Gemeente Zwolle en het UWV biedt het gebouw ruimte aan een groot aantal huurders. In verband met de geplande herinrichting van het complex en de toenemende vraag naar externe huurders, hebben wij de opdracht gekregen om een interconnect aan te leggen.

Ons projectteam heeft de afgelopen weken met veel inzet en toewijding gewerkt aan de aanleg van de benodigde glasvezelverbindingen in het pand, over een afstand van maar liefst 300 meter. Hierdoor kunnen alle huurders, ondanks het feit dat ze gebruikmaken van dezelfde centrale internetaansluiting, beschikken over een eigen en afgeschermd netwerk, met een eigen extern IP-adres.

Het aanleggen van een interconnect is een complex en uitdagend project, waarbij verschillende technische vaardigheden en expertise vereist zijn. Ons team heeft ruime ervaring op dit gebied en heeft gebruik gemaakt van hoogwaardige CISCO apparatuur om de optimale prestaties van de verbindingen te waarborgen. Wij zijn er dan ook trots op dat wij aan dit project hebben mogen bijdragen en zijn ervan overtuigd dat de huurders van het stadskantoor van de gemeente Zwolle nu kunnen profiteren van een betrouwbaar en veilig netwerk, dat aan hun individuele behoeften en eisen voldoet.

Vorig bericht
Volgende bericht

Bedankt voor het abonneren

Deze e-mail is geregistreerd!

Shop de look

Kies Opties

Optie bewerken
this is just a warning
Inloggen
Winkelmand
0 artikelen