Service Monteur Solliciteer vandaag nog >

staphorst
Automation
Full time

Als Servicemonteur bij Koster ben je toegewijd aan het uitvoeren van onderhoud bij onze klanten, zowel nationaal als internationaal. Storingen zijn voor jou geen probleem, je kunt ze zelfstandig oplossen. Je collega's, de andere servicemonteurs en degenen van het E-commerce team, staan altijd klaar om jou te helpen. Samen vormen jullie een hechte groep. Klantcontact is essentieel: je adviseert en helpt hen bij vragen en klachten, waarbij je hun behoeften vertaalt naar passende oplossingen.

Over jou

Een diploma is geen must. Als je maar de benodigde (technische) kennis hebt. Jouw praktische aanpak en technische skills zijn de redenen waarom we jou willen. Je hebt ruime ervaring in mechanica en elektronica. Je bent creatief en vindt altijd oplossingen. Je spreekt voldoende Engels en Duits om je verstaanbaar te maken, en je bent communicatief sterk. Initiatief nemen, creativiteit en zelfstandig werken zijn jouw kenmerken. Reizen op flexibele tijden is voor jou geen probleem, meestal van maandag tot vrijdag. Je bent niet perfect, maar je bent wel perfect jezelf, en dat is precies wie we zoeken.

Jouw Team

Binnen Koster werk je samen met 12 collega's. Bij Koster houden we van plezier maken, kletsen en gekkigheid, maar dat kan alleen als we samen hard werken. Wil je deel uitmaken van deze familie? Sluit je dan aan!


Stuur je sollicitatie of bel Andre, tel. 06 834 364 80

* Verplicht

Hartelijk dank. Uw sollicitatie is succesvol ontvangen.