ICT Support Engineer (Junior) Solliciteer vandaag nog >

staphorst
ICT - Beveiliging
Full time

Als Support System Engineer bij Koster is dit dé kans om je carrière te beginnen of een volgende stap te zetten. We vormen een hecht team vol humor, gedrevenheid voor kwaliteit en top-notch technische kennis. Bij ons krijg je volop kansen om jezelf te ontwikkelen via je eigen opleidingsbudget, zijn er doorgroeimogelijkheden en bieden we een fantastische werklocatie!

Op dit moment zoeken we versterking voor ons Support Team! Ben jij iemand die graag klanten vooruit helpt met slimme oplossingen? Zet jij klanttevredenheid en kwaliteit altijd op de eerste plaats? Bezit je uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden? Dan willen we jou graag leren kennen!

DOING IT

Jij wordt een belangrijk aanspreekpunt voor onderhoud, netwerkstructuurbeheer en vooral voor het beantwoorden van de eerste supportvragen van onze klanten. Deze vragen variëren van eenvoudige rechtenaanpassingen tot complexere kwesties. Je kennis en ervaring groeien snel, en na een grondige inwerkperiode ben je in staat om samen met je team veel vragen zelfstandig te beantwoorden. Soms zijn er echter zaken die niet direct opgelost kunnen worden of waarvoor je ter plaatse bij de klant moet zijn. In die gevallen plannen je collega's van het Consultancy Team de werkzaamheden in.

De klanten waar je mee werkt zijn voornamelijk MKB-bedrijven verspreid door heel Nederland. We bieden hen diensten aan zoals werkplekbeheer, serverbeheer, netwerkbeheer, telefonie en het opzetten van IT-infrastructuren, zoals WIFI-netwerken en clouddiensten.


We vragen daarnaast het volgende van je:

Een MBO 4-diploma (bijv. ICT-beheerder, Expert IT Systems and Security of Infrastructure Design & Security);

Kennis van Microsoft-oplossingen, zoals Microsoft Windows Server, Linux, Exchange Server, Azure AD, Office 365, SharePoint en Intune (maak je nog niet over al deze kennis beschikt? Geen zorgen, er is genoeg ruimte om te leren);

Je bent gedreven, energiek, down-to-earth en hebt een goed gevoel voor humor;

Je streeft naar hoge kwaliteit, bent zelfstandig, ondernemend en communicatief sterk.

Je woont binnen een straal van 35 kilometer van onze locatie in Staphorst.

Stuur je sollicitatie of bel Andre, tel. 06 834 364 80

* Verplicht

Hartelijk dank. Uw sollicitatie is succesvol ontvangen.