ICT - Beveiliging

Koster - Wij zijn uw partner bij vooruitgang
Productoverzicht ICT Telecom >

Online

Houd digitale vergaderingen, deel schermen en beheer samen documenten. Op kantoor, thuis en onderweg. U wilt dat uw organisatie bij de tijd blijft, maar hoe onderneemt u actie als het al jaren op dezelfde manier gaat? Bij Koster passen we bestaande processen aan nieuwe manieren van werken aan.

Office 365

Als Microsoft Silver Partner zijn wij gespecialiseerd in Microsoft 365. Het platform biedt alles wat je nodig hebt. U kunt samenwerken in documenten, op verschillende manieren met elkaar communiceren en eenvoudig uw eigen bedrijfsapplicaties integreren.

Cloud

Een cloudomgeving biedt tal van voordelen, zoals de mogelijkheid om overal en altijd te werken, robuuste beveiliging en kosten die op basis van gebruik worden berekend. Echter, problemen kunnen ontstaan wanneer essentiële systemen buiten deze omgeving draaien of wanneer medewerkers hun eigen applicaties gaan gebruiken. Om dergelijke situaties te voorkomen, streven wij naar de realisatie van een stabiel platform waar alles naadloos samenkomt.

Samenwerken

Iedere organisatie hanteert een unieke communicatiestijl. Daarom stellen we jouw behoeften centraal in ons proces. Sommigen geven de voorkeur aan een fysiek bureautoestel, terwijl anderen liever volledig gebruikmaken van Microsoft Teams voor hun telefonie. Bovendien kunnen we opties bieden, zoals het weergeven van achtergrondinformatie en gesprekshistorie voor alle inkomende contacten. Ons doel is om een oplossing te creëren die naadloos aansluit op jouw specifieke vereisten.

Printoplossingen

Ruim 25 jaar leveren en implementeren wij printers en multifunctionals in kantooromgevingen. Daarbij is ons uitgangspunt dat wij oplossingsgericht meedenken: de juiste apparatuur op de juiste plek. Kopen of leasen, wel of geen serviceovereenkomst, wij bekijken samen met jou waar jij behoefte aan hebt.

Voip telefonie

Met hosted telefonie van Koster bereik je dat met één druk op de knop. Ervaar het ongeëvenaarde gebruiksgemak van de modernste telefooncentrale in de cloud! Nog meer gemak? We koppelen ruim 100 CRM pakketten aan onze telefonie zodat bij inkomende gesprekken een naam wordt getoond, een klantenkaart kan worden geopend, met 1 klik vanuit het CRM kan worden gebeld en nog veel meer.
Productoverzicht

Verbonden

Binnenkomen, inloggen en meteen aan de slag kunnen gaan. Dankzij snelle wifi, naadloos geïntegreerde applicaties en een deskundige die op de achtergrond zorgt voor een veilige en up-to-date ICT-omgeving. Dat is wat zorgeloos werken betekent. Bij Koster streven we naar het creëren van een solide fundament, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Beheer en controle

ICT is een abstract onderwerp. Terwijl we updates installeerden, back-ups maakten en problemen aan de achterkant oplosten, leek de omgeving aan de voorkant "prima" te werken. Wij delen rapportages om inzicht te krijgen in ons werk. Zo werken wij transparant. ICT werd plotseling minder abstract.

Netwerk

Van servers op locatie, laptops en printers tot systemen, telefoons en documenten in de cloud. De infrastructuur van uw organisatie wordt steeds complexer. Heeft u behoefte aan een overzicht? Wij ruimen uw netwerk op of creëren een geheel nieuwe structuur. Wij gebruiken kabels en connectoren om apparaten en applicaties met elkaar te verbinden, zodat deze de basis vormen voor optimale prestaties.

Wifi

Goede wifi. Je hebt het nodig voor toegang tot websites en het checken van e-mail, maar nu ook voor het verwerken van documenten en het monitoren van camerabeveiligingsbeelden. Snelle verbindingen worden steeds belangrijker. Wij zorgen ervoor dat u vanuit elke hoek van uw organisatie maximale impact behaalt.

Veilig

Een goede beveiliging is essentieel voor de continuïteit van uw bedrijf. Dankzij onze gecertificeerde brandmeld-, inbraak-, camera- en toegangscontrolesystemen kunnen onze opdrachtgevers zorgeloos hun eigendommen bewaken, beheren en monitoren.

Online beveiliging

We beoordelen jouw specifieke situatie om vast te stellen welke beveiligingsmaatregelen relevant zijn. Deze beoordeling voeren we regelmatig uit, aangezien veranderingen telkens nieuwe risico's met zich meebrengen. Door voortdurend de passende maatregelen te implementeren, werken we samen aan het handhaven van de optimale beveiliging van jouw ICT-omgeving.

Alarmsysteem

Binnen de context van Koster omvat het begrip "beveiligingssysteem" het complete systeem, inclusief extra voorzorgsmaatregelen. Onze expertise omvat een breed scala aan aspecten, variërend van gecertificeerde vergrendelingen en brandwerend glas tot videobewaking, en we verstrekken advies op alle fronten. Dit deskundig advies wordt omgezet in een uitgebreid beveiligingsplan om optimale resultaten te bereiken.

Camerabeveiliging

Er bestaan diverse varianten van beveiligingscamera's, elk met hun eigen specificaties. Daarom is het cruciaal om te begrijpen wat jouw specifieke doelstellingen zijn. Soms is beeldkwaliteit van groot belang, terwijl op andere momenten de zichtbaarheid op specifieke locaties de prioriteit heeft. Door zorgvuldig af te wegen, kun je investeren in een systeem dat perfect aansluit op jouw unieke behoeften.

Toegangscontrole

Toegangsbeheer biedt controle zowel binnen als buiten het gebouw. Met een vingerscan bij de ingang kun je selectief mensen toegang verlenen, en met een elektronisch sleutelplan reguleer je welke gebieden in het pand toegankelijk zijn voor medewerkers en welke niet. Door een grondige analyse van jouw organisatie begrijpen we wat jouw specifieke eisen zijn. Op basis daarvan stellen we een plan op en bieden we ondersteuning bij de uitvoering ervan.