Engineering & automation

Koster, de sleutel tot succesvolle productieautomatisering

Consultancy

Om beter en efficiënter te produceren, maakt u gebruik van onze expertise, we helpen u graag middels automatisering om uw doelstellingen te halen.

Software Engineering

PLC systemen van Siemens, Allen Bradley en Beckhoff worden vaak toegepast voor de aansturing van processen en machines. Wij hebben ons in de afgelopen jaren gespecialiseerd in meerdere software disciplines waardoor er een solide standaard is ontstaan die IoT en industriële automatisering eenvoudig binnen uw organisatie mogelijk maken.

Cyber security

Cyber security krijgt in industriële omgevingen vaak niet de prioriteit die het verdient. Wij combineren cyber security exper- tise met kennis van OT (en IoT) binnen industriële productieprocessen. De beschikbaarheid en integriteit van uw processen zijn daarmee volledig gewaarborgd.

IT-OT integratie

Bij ons staat een verbeterde samenwerking tussen IT en OT bovenaan onze actielijst voor maakbedrijven. Dit start met een IT/OT assessment waarin we de nullijn bepalen; hoe staat de samenwerking er nu voor? Vanuit deze basis gaan we verder voor een zo goed mogelijke integratie!