Onze missie

Productinformatie vanuit PIM

w productinformatie wordt geautomatiseerd vanuit een PIM (Product Information Management) systeem op uw webshop geplaatst. Snel, geautomatiseerd en altijd up-to-date. Heeft u nog geen PIM? Dan adviseren wij het Catalogger PIM systeem, maar het productassortiment overnemen vanuit het ERP of Excel is ook mogelijk.

Koppeling met uw ERP voor prijzen en orders

Inmiddels hebben we al bijna 30 jaar ervaring met het ondersteunen van groothandels en producenten bij de succesvolle promotie en verkoop van hun producten. We leveren een stabiel en betrouwbaar systeem dat databeheer probleemloos combineert met websites, e-commerce en drukwerk. Een systeem dat u onbeperkt flexibel kunt uitbreiden, waardoor u direct profiteert van alle voordelen en features. En daarnaast ook voorbereid bent voor alles wat de toekomst u mag brengen.

OCI koppeling

Koppel het ERP systeem van uw klant aan uw webshop. Vanuit hun eigen ERP kunnen uw klanten via een OCI link direct toegang krijgen tot uw webshop, om zo eenvoudig producten te zoeken en bestellen. Daarbij worden de eigen prijzen getoond. Na het vullen van de winkelmand komt de order in het ERP systeem van uw klant te staan. Uw klant heeft dus meteen de inkooporder die na goedkeuring direct aan u kan worden doorgestuurd.