Food & beverage

Productiezekerheid is cruciaal voor elke producent. Bovendien stelt de overheid steeds strengere eisen aan voedings- en genotsmiddelen. Social media maken leveranciers kwetsbaarder voor klantbeoordelingen. Deze trends blijven zich voortzetten. Imago, hygiëne, kwaliteit en traceerbaarheid zijn daarbij van groot belang. Wij kennen de industrie door en door. Onze geavanceerde automatiseringsoplossingen zorgen voor een betrouwbaar en flexibel productieproces, van productontvangst tot bereiding en verpakking.

Onze integrale MES-oplossingen worden wereldwijd door onze klanten gebruikt om de productie te ondersteunen en traceerbaar te maken, zodat zij kunnen inspelen op de toenemende externe druk.

Kennis van zaken

Met onze jarenlange ervaring in de voedingsmiddelenindustrie zijn wij een vertrouwde partner. Onze expertise sluit naadloos aan op die van uw procestechnologen. Onze softwareoplossingen voor traceerbaarheid en contaminatiecontrole worden voortdurend bijgewerkt, evenals onze kennis van HACCP-eisen en materialen zoals kabels, tubing en schakelkasten. Daarnaast leveren wij niet alleen producten, maar bieden wij ook kwalitatief onderhoud van hoog niveau.